Autocar al Ciutat de València: Llevant – Barça


La Penya Blaugrana d’Igualada organitza un autocar per donar suport al Barça en el seu desplaçament a València, pel partit de lliga contra el Llevant.

El partit es disputarà el dissabte 14 d’abril, a les 22h. Està previst de sortir a les 12h, el mateix dissabte dia 14, de l’estació d’autobusos d’Igualada, tot fent parada a la Ràpita per dinar, i arribada a València a mitja tarda. Un cop finalitzi el partit, retornarem a Igualada.


Pel que fa a les despeses, el preu del viatge és de 25€ pels penyistes i 30€ pels no penyistes, i el preu de l’entrada és de 30€.
.
El dinar (primer plat + paella + postres + cafè) és optatiu i el preu és de 17€. Qui  hi estigui interessat/da cal que ho comuniqui en el moment de fer la seva reserva.

Ja podeu fer la vostra reserva a través de l’adreça pbdigualada@gmail.com o bé al telèfon 653 901 395. Tenint en compte que les places són limitades, es tindrà en compte l’ordre d’inscripció.


És important de destacar que ens trobem en la recta final de la lliga, i segons com vagin els resultats aquest partit pot ser decisiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *