L’equip de la Penya Blaugrana d’Igualada debuta amb una victòria a la Lliga del Soci 2012

Aquest passat dimarts, l’equip de futbol de la Penya Blaugrana d’Igualada va debutar en l’edició d’enguany de la lliga del Soci que anualment organitza el FCBarcelona. En el primer partit de la competició, la PB d’Igualada va guanyar a l’equip del Santa Monica FC per 2 a 0, amb gols de Xavier Planell i Àlex. Tots dos gols van arribar a la segona part d’un partit molt ben controlat per part de l’equip igualadí. El primer gol va ser una rematada de cap i el segon de penal, per unes mans molt clares d’un defensa rival a dins de l’àrea.
Ara el proper partit serà el dilluns dia 9 de juny, a les 22h. Aquests partits es disputen a la Ciutat Esportiva Joan Gamper del FCBarcelona, i els equips que arribin a la final, la disputaran al Camp Nou el dia 1 de juliol.
L’any passat l’equip de la PB d’Igualada va arribar a les semifinals d’aquest campionat, quedant eliminat a la tanda de penals, un cop finalitzat el partit i la pròrroga en empat.
Podeu veure les fotos d’aquest primer partit en el següent enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *