Realitzada l’assemblea anual de la Penya Blaugrana

Dijous passat, dia 24 de maig, es va realitzar l’assemblea ordinària de la Penya Blaugrana d’Igualada. Aquesta es va desenvolupar sense cap incidència remarcable, aprovant-se els informes de presidència i tresoreria.
En l’apartat de noves incorporacions a la Junta directiva, es van presentar els dos nous vocals, David Prat i Josep Vidal, i la nova tresorera de l’entitat, la Carla Noguera.
En l’apartat del sorteig de carnets per a la propera temporada, es pot consultar el llistat provisional en el següent enllaç. El sorteig es va realitzar en ordre alfabètic a partir del número de soci escollit per sorteig, i que va correspondre a la lletra “C” de Català. La resta de socis agraciats són els següents, per ordre alfabètic descendent. Cal recordar que els penyistes agraciats en les dues darreres temporades són exclosos del llistat.
Al final de l’assemblea, i després del torn obert de preguntes, es va fer entrega de la insígnia d’or de la nostra entitat, al penyista Marcel·lí Valls pels seus més de 50 anys de compromís amb la Penya Blaugrana d’Igualada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *