Ricard Torquemada presenta el llibre “Fórmula Barça”

La Penya Blaugrana organitza la presentació del llibre “Fórmula Barça”, amb el seu autor, Ricard Torquemada, col·laborador de la Transmissió d’en Puyal a Catalunya Ràdio.
Formar part del grup de millors equips de la història només és a l’abast dels escollits, però el Barça de Guardiola ja ha travessat la línia d’entrada a aquest privilegi. Fórmula Barça vol penetrar en la seva personalitat futbolística per capturar l’essència d’un pla de joc que s’ha convertit en el gran patrimoni de la identitat blaugrana. D’on beu Guardiola els conceptes defensius? Quin significat té l’obsessió per la sortida de la pilota? Per què la posició de fals nou va passar de ser el pla B al pla A? Com es treballa el joc d’estratègia al laboratori? Una immersió en l’obra d’un entrenador especial interpretada per uns jugadors especials. “
La presentació del llibre es realitzarà en un format de sopar-tertúlia, el dijous 17 de  maig, al restaurant Port Lligat (Rambla Sant Ferran 42 d’Igualada), a les nou del vespre, amb la presència del Ricard Torquemada, autor del llibre “Fórmula Barça”, i amb la presentació de l’acte i moderador de la tertúlia, el periodista esportiu Jordi Quintana, col·laborador de Ràdio Igualada i del digital Anoiadiari.cat.
Durant la presentació es vendran exemplars del llibre.

El preu del sopar és de 13€ i cal fer la corresponent reserva abans del dia 15 de maig, a pbdigualada@gmail.como al 653 901 395.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *