Èxit en el 1r campionat esportiu de la Penya Blaugrana d’Igualada, i celebració del 53è aniversari de la Penya

Bàsquet 3×3

El passat diumenge dia 13 de maig, la Penya Blaugrana d’Igualada va organitzar el seu 1r campionat esportiu al Xipreret, tot coincidint amb el 53è aniversari de l’entitat.
De bon matí van començar les competicions de futbol 7 i bàsquet 3×3. Pel que fa al futbol 7 hi van participar 10 equips, i l’equip guanyador va ser el de la Penya Blaugrana d’Igualada.

Futbol 7

Pel que fa al bàsquet 3×3 hi van participar 34 equips distribuïts en diferents categories. Aquests són els equips guanyadors en cada una d’elles:
Premini: Kukuxumusu

Mini: Ramonka
Infantil: Bàsquet Igualada OE
Sènior Masculí: From Black to White
Sènior Femení: Triball
Insígnia de plata: Joan Valentí



Per l’entrega de copes i medalles als equips guanyadors, a part del President de la Penya Blaugrana d’Igualada, hi va haver el Sr. Jordi Durà, representant del FCB i membre de la Comissió de Penyes, i el Sr. Joan Requesens, regidor de Joventut i Cooperació.
Un cop finalitzada la vessant més esportiva del dia, es va donar pas a l’arrossada popular.



Insígnia de plata: Cristina Serra

A la sobretaula es va fer entrega de les insígnies de plata de l’entitat, per haver complert més de vint-i-cinc anys d’associats, al Sr. Joan Valentí i a la Sra. Cristina Serra.


Tot seguit també es va fer entrega, i en primera promoció, la insígnia d’or de la Penya Blaugrana d’Igualada, per haver complert més de cinquanta anys d’associat, al Sr. Marcel·li Bru, al Sr. Antoni Suñer, al Sr. Ramon Bergadà i al Sr. Ramon Vergés. En els propers dies es farà entrega també d’aquesta distinció als penyistes Joan Martí i Marcel·lí Valls, que per diferents motius no van poder assistir a l’acte.


De tot plegat, la Junta en fa una valoració positiva, i vol agrair a tots els assistents la seva participació.

Insígnia d’or: Marcel·lí Bru
Insígnia d’or: Antoni Suñer
Insígnia d’or: Ramon Bergadà
Insígnia d’or: Ramon Vergés

Per veure totes les fotos de la jornada, podeu entrar al següent enllaç 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *