Una bona vetllada amb en Ricard Torquemada

 Aquest dijous al vespre, una cinquantena de penyistes han gaudit de les explicacions del periodista esportiu Ricard Torquemada, col·laborador de la TdP. Després d’un bon sopar, i moderat pel periodista Jordi Quintana, s’ha obert un participat i interessant debat al voltant dels temes de màxima actualitat blaugrana. Prèviament, en Ricard Torquemada ha fet cinc cèntims sobre el seu llibre “Fórmula Barça”, que recull molts anàlisis tècnics del Barça de Josep Guardiola. Durant el debat, s’ha parlat del relleu a la banqueta del Barça, de les aptituds d’en Tito Vilanova, de com pot ser i com hauria de ser la plantilla blaugrana per a la propera temporada, i un llarg etcètera de temes, que el convidat ha anat tractant d’una forma molt amena i planera. El públic assistent no ha deixat passar l’oportunitat de comprar el seu llibre i de fer-lo signar pel propi Ricard Torquemada, que pacientment ha anat redactant totes i cadascuna de les dedicatòries sol·licitades. Una gran vetllada.
Accés al l’àlbum fotogràfic a través del següent enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *