Dijous semifinals de la lliga de Socis 2012

Ja tenim l’equip de la Penya Blaugrana d’Igualada a semifinals de la lliga de Socis 2012. Divendres passat van guanyar el partit d’emparellament contra el Gimnàs Solé, a la tanda de penals, després de finalitzar el partit  amb empat a zero gols. L’equip de la Penya Blaugrana va transformar els tres llançaments per un del rival. El Gimnàs Solé és el campió de la darrera edició de la lliga de Socis, i està format per membres de la Junta del FCB (Toni Freixa, Javier Bordas), un exjugador (Tomas Cristiansen) i un periodista esportiu (Xavier Torras). Ara l’equip igualadí ha passat a la semifinal del campionat, i jugarà contra l’equip de la Penya Blaugrana Joan Gamper, aquest proper dijous, a les 22h, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper del FCB. Si voleu acompanyar a l’equip, es sortirà de l’estació d’autobusos d’Igualada, amb cotxes particulars, a les 20.30h. Estem doncs a un pas de la final de la lliga de Socis 2012 que es jugarà al Camp Nou el dia 1 de juliol. El repte és gran, però el tenim a tocar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *