Tot i la derrota… diumenge serem al Camp Nou!

En el partit de semifinals de la lliga Socis 2012 disputat ahir dijous contra l’equip de la Penya Blaugrana Joan Gamper, l’equip de la Penya Blaugrana d’Igualada va perdre per 2 a 0. Aquest resultat no reflexa el joc desplegat per l’equip igualadí a la Ciutat Esportiva del FCB, doncs el primer gol rival va arribar en una de les primeres aproximacions que van fer, i després de no materialitzar tres clares oportunitats per part de la Penya Blaugrana d’Igualada. A la segona part, l’equip de la PB Joan Gamper es va dedicar a controlar el partit, amb un bon posicionament al camp de joc, i a rematar-lo amb un segon gol que va pesar molt als jugadors igualadins.
Tot i això, l’equip de la PB d’Igualada va sumar els punts necessaris per disputar la final del Fair Play al Camp Nou, que disputarà contra un equip de categoria sènior.
L’hora del partit serà a les 13h, amb entrada lliure per al públic assistent, que accedirà a la zona de tribuna del Camp Nou. Qui vulgui acompanyar l’equip al Camp Nou, diumenge es sortirà a les 10h de l’estació d’autobusos d’Igualada amb cotxes particulars, i farem parada prèvia per esmorzar conjuntament.
Poder jugar al Camp Nou és un premi a la constància del nostre equip, que per segon any consecutiu es planta a les semifinals d’aquest campionat, i un reconeixement al joc net que ha desenvolupat durant tot el campionat. Enhorabona!
Enllaç amb l’àlbum web del campionat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *