I de premi… jugar al Camp Nou!

Finalment ahir va ser el gran dia. Després de dos anys d’intentar-ho, ahir l’equip de futlbol de la lliga Socis 2012 de la Penya Blaugrana d’Igualada va aconseguir el somni de jugar al Camp Nou. Després de quedar eliminats de la competició en el partit de semifinals (igual que l’any passat), l’equip es va classificar per a la final del “fair play”, juntament amb l’equip de categoria sènior dels S11.
Juntament amb una seixantena d’acompanyants i una pluja quasi bé primaveral, l’equip de la Penya Blaugrana  va saltar al terreny de joc, amb molta il·lusió. L’escenari dels millors partits de futbol de la història els esperava. Va ser una experiència única pels jugadors i engrescadora també pels amics, companys i parents que s’hi van congregar. 
El partit va tenir de tot: gols, tot i que la majoria van ser per l’equip del S11, penals aturats i també gol del honor pel nostre combinat. Medalles i un premi major: haver jugat al Camp Nou.
Ara el repte és mirar de tornar-hi l’any vinent, com a campió de la categoria de veterans i amb la voluntat de guanyar la lliga Socis 2013. Enhorabona a tot l’equip!
Podeu veure totes les fotos de la lliga Socis 2012 en el següent enllaç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *