L’equip de futbol 7, a la final del campiona de lliga Ciutat d’Igualada

L’equip de futbol 7 de la Penya Blaugrana d’Igualada arriba al final de la temporada. Un cop finalitzada la fase regular de la 8na. lliga Ciutat d’Igualada de 1ra divisió, el nostre equip ha quedat en primera posició. En el següent enllaç podeu veure els resultats i classificació. També és bo destacar que el màxim golejador de 1ra divisió és el jugador de la Penya Blaugrana d’Igualada Gerard Trilla.
Ara toca jugar la fase de playoff, i dimarts passat es va disputar el partit de semifinals contra el Molins la Pobla amb victòria blaugrana per 5 a 4. Avui dijous es disputa la final contra Cal Pou, a les 22h al camp de Les Comes de l’Igualada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *