Campions de la lliga de 1ra divisió Ciutat d’Igualada!

Finalment l’equip de la Penya Blaugrana d’Igualada es va adjudicar la gran final de la 8na lliga Ciutat d´Igualada de 1ra divisió de futbol 7.  L’equip blaugrana va guanyar per 4 a 0 al segon equip de la fase regular, el Cal Pou.  Ben aviat el partit es va posar de cara al nostre equip, doncs poc després de l’inici del matx, l’equip de Cal Pou va veure com li expulsaven un jugador, amb targeta vermella directa per tocar la pilota amb la ma quan va aquesta anava a porteria. 
Aquesta ha estat una gran temporada pel nostre equip de futbol 7: campions de la LLiga, Subcampions de la Copa de la lliga, Campions del Torneig de la Penya Blaugrana al Xipreret i Campions a l’amistos de Calaf.
I també cal destacar el trofeu pitxixi pel jugador blaugrana Gerard Trilla. 


Per acabar la temporada, l’equip de futbol 7 participarà el campionat de l’Ateneu, a finals d’aquest mes de juliol. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *