La Penya Blaugrana col·labora amb el 3×3 COMXTIM

La Penya Blaugrana d’Igualada, col·labora amb el campionat de bàsquet 3×3 COMXTIM que es disputarà aquest dissabte, dia 16 de juny, al Xipreret, amb horari de 9h a 24h.
Una de les pistes de joc portarà el nom de la nostra entitat, i l’equip que guanyi el concurs de triples rebrà un obsequi de la Penya Blaugrana que consistirà en quatre entrades per anar a veure el Regal Barça al Palau Blaugrana en la propera temporada.
Aquesta col·laboració amb el Club Bàsquet Igualada, és fruit d’un acord de mútua complicitat en l’organització dels respectius campionats esportius del bàsquet 3×3 i del campionat esportiu de la Penya Blaugrana, que aquest any es va realitzar la seva primera edició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *