A la venda la loteria de la rifa de Reis

Coincidint amb la venda dels darrers números de la loteria de la rifa de Nadal, la Penya Blaugrana d’Igualada posa a la venda la loteria de la rifa de Reis. I aquesta vegada hem triat la imatge del capità del Barça que es va mullar públicament en contra de les intencions del ministre Wert de relegar a un segon ordre la llengua del país a l’escola. A través del twitter, Puyol va piular els  hashtags #wertgonya i #Somescola.
Públicament ja vam manifestar el nostre suport a la Junta del FCB quan es va manifestar també en aquest línia, i també ens vam congratular per les declaracions d’altres jugadors de la primera plantilla del FCB en aquest sentit, com han estat en Marc Bartra, Leo Messi o Xavi Hernández.
Carles Puyol, pel que representa a la plantilla del primer equip del FCB i en el propi Club, a les nostres butlletes de la rifa de Reis.
Recordem que aquestes butlletes estaran a la venda durant en període curt i limitat, doncs d’aquí a tres setmanes es realitzarà el sorteig de la rifa de Reis.
El podeu trobar a la venda en els establiments habituals, al nostre Punt De Trobada del Mercantil-La Sala durant els dies de partit i en el nostre autocar al Camp Nou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *