Per pocs dies, a la venda la loteria de la rifa de Reis

Un cop realitzat el sorteig de loteria de la rifa de Nadal, i veient que enguany tampoc hem estat de sort… tenim una segona oportunitat amb la loteria de la rifa de Reis. Des de la Penya Blaugrana d’Igualada hem fet una sèrie més limitada que la de de Nadal, doncs tenim pocs dies per vendre-la. Així que si en voleu, us recordem diferents punts de venda per tal que ningú es quedi sense. En els següents establiments n’hi trobareu:
– Cafeteria de l’Ateneu
– Roig Fotògraf’s
– Ortopèdia Almenar
– Rètols Planell
– Fruiteria Pere Prat
– Forn Pujó
– Bar Nou (Vilanova del Camí)
– Cal Llanes
– Bar Tarragona
– Llibreria Stock
– Bar Cal Bel
– Bar Capri
– Bar La Pansa (La Llacuna)
– Restaurant La Guàrdia
– Bar Peña (Sant Maure)
A part d’aquests establiments, també en trobareu en el nostre Punt De Trobada del Mercantil – La Sala en els dies de partit del Barça, a l’autocar de la Penya al Camp Nou i al partit de la selecció catalana i a través de qualsevol membre de la Junta directiva de la nostra entitat. Molta sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *