FUTBOL 7 UN ALTRE ANY A PRIMERA!

Després de 9 jornades de lligueta, l’equip de la Penya Blaugrana d’Igualada ha aconseguit una merescuda segona posició que li permet tornar a estar a la primera divisió del campionat que organitza el Patronat d’Esports d’Igualada. Amb 22 punts se situen segons a la lligueta classificatòria, a només a 3 punts del primer i amb un total de 43 gols a favor.
Passen a la Primera divisió els següents equips:
Penya Blaugrana d’Igualada
Cal Pou
Units pel Tous
10 minuts més i ja són nostres
Els Titus
Serenetes
La Celeste
Hot Dog Cervi’s
F7 Castellolí
Bar Salus

A partir del proper mes de gener, després del descans per festes, comença la Copa i tot seguit començarà la Lliga, que durarà fins a mitjans de juny. Cal recordar que el nostre equip ja sap el què és guanyar la Lliga ja que l’any passat la van aconseguir merescudament. Molta sort i endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *