Dimarts Barça-Madrid de Copa a La Sala!

Comencem la setmana de clàssics. Aquest dimarts a les 21h hi haurà el partit de tornada de la semifinal de Copa entre el Barça i el Madrid al Camp Nou. Recordem que en el partit d’anada el resultat va ser d’empat a 1 gol, i per tant l’eliminatòria no està resolta.
Podeu seguir aquest partit al nostre Punt De Trobada de La Sala, en pantalla gran i un ambient 100% culé.
L’entrada és pel carrer del Clos, podeu disposar de servei de begudes i entrepans i una porra organitzada.
I si heu d’anar al Camp Nou, com sempre la Penya Blaugrana d’Igualada organitza autocar per facilitar el desplaçament. En aquest cas és imprescindible fer la corresponent reserva de plaça al  653901395.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *