Dissabte Madrid-Barça a La Sala

Dissabte viurem el segon clàssic de la setmana, aquest cop a la lliga. El FCB visita el Bernabeu a 16 punts dels blancs i amb ganes d’augmentar-los i sentenciar aquesta lliga. De fet seria una bona dosis de confiança abans de rebre el Milan al cap de deu dies.
Per la nostra part, la Penya Blaugrana d’Igualada posa a disposició dels aficionats culés el nostre Punt De Trobada de La Sala. Recordem que el partit és juga a les 16h i per la nostra part farem una macro porra entre totes els culés que hi vulguin participar. I conjuntament amb la direcció de la La Sala, al final del partit sortejarem una samarreta del FCB. Amb cada consumició que s’adquireixi, es regalarà un número per participar en aquest sorteig.
A dos quarts de quatre de la tarda obrirem portes, amb accès pel carrer del Clos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *