Inscripcions pel 2on campionat esportiu de la Penya Blaugrana d’Igualada al Xipreret

El diumenge 12 de maig realitzarem el 2on campionat esportiu de la Penya Blaugrana d’Igualada al Xipreret, en les modalitats de Bàsquet 3×3 i Futbol 7. Respecte a l’any passat ampliem els horaris del Futbol 7 al dissabte dia 11 a la tarda, a on es disputaran les prèvies d’aquest campionat, i així durant el diumenge dia 12 es jugaran les prèvies que hagin quedat pendents i els partits de vuitens, quarts, semifinals i la final del campionat. Amb aquesta modificació, espongem la matinal de diumenge permetent allargar la durada dels partits que passaran a ser de 20 minuts i la final de 25 minuts.
Pel que fa al bàsquet no s’han introduït canvis respecte l’anterior edició.

HORARIS
Així doncs, els horaris queden establerts de la següent manera:
Bàsquet 3×3: diumenge 12 de maig de 9h a 14h
Fútbol 7: dissabte 11 de maig de 15h a 21h i diumenge 12 de maig de 8h a 14h

REGLAMENTS
En els següents enllaços podeu veure els reglaments, tant del Bàsquet 3×3 com del Futbol 7.

INSCRIPCIONS A partir d’avui divendres dia 1 de març obrim el període d’inscripcions i es tancarà el dimarts dia 30 d’abril.
El preu d’inscripció per equip és de 20€ en el cas del bàsquet i de 30€ en el cas del futbol.
Totes les persones inscrites al compionat se’ls obsequiarà amb una samarreta commemorativa. Els tres primers equips classificats en la competició de Futbol 7 se’ls hi farà entrega d’una copa, i els primers equips de cada categoria de Bàsquet 3×3 se’ls-hi farà entrega de cinc medalles (una per cada jugador/a).
Podeu fer les vostres inscripcions i pagament a les oficines del Patronat Municipal d’Esports (amfiteatre de Les Comes) de dilluns a divendres de 8h a 15h, o bé a través del següent FORMULARI WEB i ingrés de l’import al número de compte 2107-0028-39-3071116255 indicant el nom de l’equip i la modalitat (bàsquet o futbol). Un cop realitzat l’ingrés, cal que ens envieu el comprovant a pbdigualada@gmail.com
El divendres dia 3 de maig penajarem al web tota la informació referent als horaris definitius dels partits. També ho recordarem via correu electrònic i SMS als capitans de cada equip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *