La Penya Blaugrana d’Igualada col·labora amb la campanya de micromecenatge de l’IHC

La Penya Blaugrana d’Igualada se suma a la campanya de micromecenatge que ha iniciat l’Igualada Hoquei Club, per a sufragar les despeses de la participació del seu primer equip a la Copa del Rei i pel partit de quarts de la champions que pot obrir les portes a participar a la final four europea.
Per afegir una mica de morbo a aquesta aportació, es destacable que en l’eliminatòria de Copa el rival serà el FCBarcelona.
Des de la Penya Blaugrana d’Igualada hem valorat que amb aquest suport econòmic ajudem a fer possible que una entitat igualadina, que s’ha guanyat a la pista el dret a participar en ambdues competicions no se’n vegi exclosa per les dificultats econòmiques que fa temps que travessa. Valorem doncs que l’IHC s’ha guanyat la condició d’ambaixador de la nostra ciutat, i també com un representant més de l’esport català, a Europa.
Entenem també que, com moltes altres entitats esportives, l’IHC no és un excepció i ens els moments actuals de crisi es fa molt difícil tirar endavant. Tot i això, aquesta és una situació assumida per l’IHC i de fet ja fa unes quantes temporades que intenta ajustar el pressupost anual als ingressos reals. Aquesta campanya de micromecenatge és una bona manera de buscar aquests ingressos extraordinaris entre els aficionats a aquest esport.
Així doncs, tot i que l’equip d’hoquei del FCBarcelona serà el rival directe de l’IHC i  molts dels nostres associats poden tenir el cor dividit en aquesta eliminatòria de la Copa, creiem que és un favor al nostre esport local i a la nostra ciutat col·laborar en aquesta iniciativa de micromecenatge que ha endegat l’IHC, amb una col·laboració de 300€.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *