Autocar i entrada gratuïts pel Barça B – Vilarreal


No volem acabar la temporada sense oferir als nostres socis júniors d’una activitat, i pel proper  diumenge dia 2 de juny organitzem un autocar gratuït al Miniestadi per veure el partit de lliga Barça B – Vilarreal. Aquest partit es jugarà a les 18h i l’autocar sortirà  a les 16:30h de l’estació d’autobusos d’Igualada. Prioritàriament aquesta activitat va dirigida als socis júniors de la Penya Blaugrana d’Igualada, però també als socis sèniors, i en última instància als culés que vulguin acompanyar-nos-hi.
Els menors de 8 anys és imprescindible que vinguin acompanyats d’un responsable, i els d’edats compreses entre els 8 i els 14 anys que portin degudament omplert el permís de paternitat que trobareu en el següent enllaç.
Si us interessa participar-hi, feu la vostra reserva a pbdigualada@gmail.com o al 938055117 abans del divendres dia 31 de maig. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *