Iniciem el gran repte: lliga de Socis 2013

L’equip de la Penya Blaugrana d’Igualada ha iniciat la seva participació a la lliga de Socis 2013.  Aquesta és la tercera edició que la nostra entitat hi participa amb un equip de futbol.
En aquesta competició de futbol 11 hi participen 15 equips repartits en 3 grups de 5.
Hi juguen algunes cares conegudes, com els periodistes esportius Xavi Torras i Xavi Lemus o membres de la directiva del FCB (que juguen amb un equip reforçat amb l’exjugador del FCB Thomas Cristiansen).
Enguany el nostre equip manté el tronc d’altres edicions amb els jugadors Àlex Alonso, Àngel Mayor, Berenguer Múrcia, David Pérez, Jaume Gabriel, Jordi Asensio, Juan Lozano, Òscar Torrents, Jordi Riba i Roger Rosich; i les noves incorporacions d’Albert Bascompte, Àlex Busquet, Joan Corcelles, Marc Corcelles, Ricard Corcelles, Miquel Prieto, Pau Ricart i Pere Farré.
En el primer partit disputat dimecres, l’equip de la Penya Blaugrana d’Igualada va debutar amb un victòria, per 5 a 0, contra l’equip dels “Culés Sant Joan”. Els golejadors van ser Ricard Corcelles i Jordi Riba amb dos gols per cap, i Roger Rosich amb un altre gol. El proper partit serà el dijous dia 6 de juny, a les 22.30h, a la Ciutat esportiva del FCB.
I el gran repte és jugar la final al Camp Nou, i a poder ser guanyar-la. Recordem que l’any passat vam arribar a jugar la final del Fair Play al mateix Camp Nou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *