Lliga del Soci 2013, passem a la fase final

L’equip de futbol de la Penya Blaugrana d’Igualada s’ha classificat per la fase final de la lliga del soci 2013. En la fase regular l’equip ha sumat quatre victòries i un empat. Cal destacar que el jugador igualadí Xavi Planell és el màxim golejador del campionat amb sis gols. Ara tocarà disputar la fase final del campionat, i el proper partit serà el de quarts de final pel dimecres dia 3 de juliol als camps annexos del Miniestadi.
Recordem que la final es disputarà el diumenge 14 de juliol al Camp Nou.
Enguany és el tercer any que la Penya Blaugrana d’Igualada participa en aquest torneig, amb sort diversa. L’any 2011 el nostre equip va arribar a la semifinals i l’any passat va arribar a disputar la final del “fair play” al Camp Nou.
L’objectiu d’aquest any és el d’arribar a la final competitiva del Camp Nou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *