Celebració del 54è aniversari de la Penya Blaugrana d’Igualada

Aquest passat cap de setmana, la Penya Blaugrana d’Igualada ha celebrat el seu 54è aniversari. Pel divendres 14 de juny, es va realitzar un concert de rock gratuït amb el grup de Constantí CATROCK, a la plaça Pius XII, a on amb un repertori farcit de versions dels principals grups del rock català va fer les delícies dels joves i no tant joves que s’hi van acostar. Fins ven entrada la nit, es va poder ballar al ritme de les peces més clàssiques dels Pets, Sopa de Cabra, Lax’n’Busto, Obrint Pas, La Trinca,… i un llarg etcètera.

Insígnies d’or

Insígnies de plata

L’endemà dissabte, es va organitzar un sopar al jardí de l’Ateneu Igualadí, a on quasi bé cent cinquanta comensals van gaudir d’una fraternal vetllada, animada pel còmic Quim Masferrer (Teatre de Guerrilla) que va fer riure de valent a totes les persones que hi van assistir. En l’aspecte més formal de la vetllada, es va fer entrega de les insígnies d’or de l’entitat als socis de més de cinquanta anys de compromís amb la Penya Blaugrana d’Igualada Elena Bergadà, Teresa Bosch, Isidre Gassol i Joan Sabaté.
També es va fer entrega de les insígnies de plata als socis de més de vint-i-cinc anys a l’entitat Carles Tarrida, Jordi Tarragó, Pere Rodrigo, Fermí Vives, Anton Maria Cortés i Jaume Casals.

Sr. Modest Bosch

Es va retre un homenatge molt sentit al Sr. Modest Bosch qui fou membre de la Comissió Gestora encarregada de convocar l’assemblea constituent de la entitat, ara fa 54 anys.
Van ser presents en aquesta cerimònia de distinció i entrega d’insígnies el President de la Penya Sr. Toni Claramunt, els representats del Futbol Club Barcelona Sr. Xavier Ilincheta i de l’Associació Barça Jugadors Sr. Joan Torrent i al Sr. Fermí Capdevila en representació de l’Ajuntament.

Podeu veure les fotos de la celebració en el següent enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *