Sopar del 54è aniversari de la Penya Blaugrana d’Igualada

Enguany la Penya Blaugrana d’Igualada celebra el seu 54è aniversari i per celebrar-ho, a part del concert del dia 14 a la plaça Pius XII, farem un sopar el dissabte dia 15 de juny, a les 21h, a la pista de l’Ateneu Igualadí.
El sopar serà  amenitzat per l’humorista Quim Masferrer (Teatre de Guerrilla) i el preu és de 10€ pels socis de la Penya Blaugrana i de 12€ per les persones no sòcies que ens vulguin acompanyar. Entenem que és un preu més que adequat tenint en compte la situació econòmica actual.
El membre de l’Agrupació Barça Veterans Joan Torrents farà de mestre de cerimònies en aquest acte.

Durant la sobretaula es farà entrega de les insígnies d’or i plata de l’entitat. Tal i com ja vam fer l’any passat, farem entrega de 6 insígnies de cada tipus seguint l’ordre de la base de dades, i per tant de número d’associat. Pel que fa a aquesta segona promoció d’insígnies d’or, s’entregaran als penyistes Elena Bergadà, Eugènia Martí, Teresa Bosch, Isidre Gassol, Joan Sabaté i Rosa Mª Valls.
Pel que fa les insígnies de plata s’entragaran als penyistes Carles Tarrida, Jordi Tarragó, Joan Solà, Eduard Closa, Pere Rodrigo i Ramon Freixas.
També tenen l’opció de recollir-la els penyistes pendents d’altres temporades Jaume Casals, Lluís Muñoz, Ramon Agustí, Ramon Creus, Josep Martí, Fermí Vives i Anton Mª Cortés.
Ja podeu fer la vostra compra o reserva de tiquets abans del dia 10 de juny, per tal de fer les previsions oportunes, ja sigui per correu pbdigualada@gmail.com o per telèfon 653901395.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *