Continua la campanya “Beques menjador, cap nen sense dinar al cole” a la Mostra d’Entitats Solidàries

El passat dissabte dia 28 de setembre, i dins el marc de la FirAnoia, es va fer la presentació pública de la campanya de recollida de fons per a beques menjador escolars que la Penya Blaugrana d’Igualada està duent a terme.
Amb la presència del Vicepresident de la FundacióFCB i membre de la Junta del FCB Sr. Ramon Cierco, del patró de la FundacióFCB Sr. Jordi Bellmunt, del Coordinador de Creu Roja Catalunya Sr. Enric Morist, del President de Fira d’Igualada Sr. Joan Domènech, del regidor d’Acció Social Sr. Joan Torras i de l’alcalde d’Igualada Sr. Marc Castells es va donar el tret de sortida d’aquesta iniciativa que té per objectiu donar cobertura econòmica a la quota de menjador pels alumnes d’educació infantil i primària (de P3 a 6è de primària) de la nostra ciutat en risc d’exclusió social.
Aquest proper dissabte dia 5 d’octubre, la campanya “Beques menjador” es trasllada a la Mostra d’Entitats Solidàries que, dins de les activitats de l’Octubre solidari, es farà a Cal Font a partir de les 16h.

Paral·lelament a aquestes activitats puntuals, la campanya de recollida d’aportacions econòmiques per a les “Beques menjador” continua a través dels establiments comercials igualadins, gràcies a la col·laboració d’Igualada Comerç, fins a principis del mes de novembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *