Encetem la campanya “Beques menjador, cap nen sense dinar al cole” a la FirAnoia

La Penya Blaugrana d’Igualada  realitzarà a Igualada una campanya de recollida de fons per a beques menjador escolars. Tot l’import que es reculli en aquesta campanya  revertirà en la seva totalitat a la nostra ciutat.

Fruit d’un acord de col·laboració entre la FundacióFCB i Creu Roja es treballa en aquest programa de les “Beques menjador” amb l’objectiu de donar cobertura econòmica a la quota de menjador pels alumnes d’educació infantil i primària (de P3 a 6è de primària) de tot Catalunya en risc d’exclusió social.

L’objectiu del programa és l’assignació d’ajudes directes per al pagament de quotes menjador, facilitar l’accés a una alimentació sana i de qualitat, garantir l’oportunitat d’accés als serveis escolars de menjador i evitar així la discriminació entre infants per raons econòmiques i finalment fomentar els hàbits d’alimentació saludable.
Així doncs, la nostra ciutat forma part del pla pilot d’aquesta campanya que té l’objectiu de recaptar la màxima quantitat econòmica possible per tal d’ajudar a pal·liar les necessitar nutricionals entre els infants de la nostra ciutat que ho necessitin.

Per tal de fer la màxima difusió de la campanya i disposar de forces punts de recollida, comptem amb la col·laboració d’Igualada Comerç i Fira d’Igualada. Els punts de recollida de les aportacions econòmiques seran els establiments comercials vinculats a Igualada Comerç i també diferents bars i restaurants de la nostra ciutat.

La campanya s’iniciarà el proper dissabte dia 28 de setembre coincidint amb la fira multisectorial FirAnoia i finalitzarà el dissabte 9 de novembre amb la segona edició de la Festa del Vi.
En ambdues cites firals hi hauran diverses guardioles gegants de la campanya. A FirAnoia la Penya Blaugrana d’Igualada tindrem un punt de recollida d’aportacions al nostre estand ubicat a la plaça del Pilar i també a l’estand d’informació de Fira d’Igualada a la plaça de Cal Font.
La presentació pública de la campanya a Igualada es realitzarà el proper dissabte dia 28 de setembre a les 13h, a l’estand d’informació de Fira d’Igualada ubicat a Cal Font, amb representants del FCB, la FundacióFCB, Creu Roja, Igualada Comerç i Fira d’Igualada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *