La campanya de recollida d’aportacions econòmiques per a les “Beques menjador” arriba a la recta final

La campanya “Beques menjador” de la Penya Blaugrana d’Igualada arriba a la recta final.
Aquest divendres, i organitzat per Igualada Comerç, es realitzarà la segona edició del Tast de Vins solidari, els beneficis del qual aniran destinats a la campanya “Beques menjador” de la Penya Blaugrana d’Igualada. En aquesta edició, hi participarà el reconegut somelier Santi Nolla i també hi haurà la presència de l’exjugador del FCB Pep Moratalla. El preu dels tiquets és de 9€ i ens en podeu demanar als membres de la Junta directiva.
I l’endemà dissabte, la campanya “Beques menjador” serà present a la segona Festa del Vi, que també organitza Igualada Comerç, a la Rambla Sant Isidre amb les guardioles gegants per recollir noves aportacions econòmiques per la campanya “Beques menjador”.

Aquesta serà la darrera ocasió per col·laborar econòmicament amb aquesta iniciativa que ha dut a terme la nostra entitat en pro dels infants en risc d’exclusió social. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *