La Penya Blaugrana d’Igualada presenta els números de la campanya beques menjador

Un cop tancat el recompte de les quasi bé 300 guardioles, repartides per establiments comercials i de restauració d’Igualada, la Penya Blaugrana d’Igualada presenta els resultats.  Aquesta campanya de recollida d’aportacions econòmiques per a beques menjador a la nostra ciutat ha estat impulsada per Penya Blaugrana d’Igualada, amb el suport de la Fundació del Futbol Club Barcelona i amb Creu Roja,  i la col·laboració d’Igualada Comerç i Fira d’Igualada.
A part de l’import recollit a les guardioles, també hi ha hagut diverses aportacions voluntàries, entre les quals la recaptació del Tast de vi solidari que va organitzar Igualada Comerç coincidint amb la segona edició de la Festa del Vi.
Així doncs, l’import total recaptat amb aquesta campanya de la Penya Blaugrana d’Igualada és de 4.341,10€, quantitat que anirà íntegrament destinada a beques menjador de la nostra ciutat, dins del programa d’alimentació infantil que la Creu Roja ve desenvolupant.
L’actual curs escolars es va iniciar a la nostra ciutat amb cinc beques de menjador, que representaven la continuïtat de casos de l’any anterior, becades per Creu Roja i l’Ajuntament. Aquestes beques actualment cobreixen les necessitat alimentàries d’infants entre 3 i 12 anys. En aquests moments s’intenta incorporar noves demandes pendents de tramitar.
Amb aquest campanya de la Penya Blaugrana d’Igualada s’han pogut becar a nou infants més de primària. En alguns casos s’assumeix el cent per cent del cost de la beca i en d’altres una part pendent, ja que la resta està finançada per les administracions públiques locals (Ajuntament i Consell Comarcal). Aquestes beques estan garantides per a tot el curs 2013/2014, és a dir que aquests infants ja es poden quedar a dinar a l’escola des d’aquest moment fins el mes de juny. En cas que les seves circumstàncies personals variïn o bé acabin entrant dins el paquet de beques subvencionades directament per l’administració, altres infants podran accedir al programa.
Per gentilesa del Futbol Club Barcelona, i com a mostra d’agraïment als comerços igualadins, s’ha pogut premiar amb dues invitacions per assistir a la llotja presidencial del Camp Nou al comerç “Cal Roset” per haver recaudat l’import més elevat.

I també amb dues invitacions al Camp Nou Experience als cinquanta comerços amb les guardioles més plenes i que són el bar-bodega Moscatell, la Sandwicheria, el forn l’Espiga, el forn Cal Font, Productes Làctics La Tossa, Calçats Aurora, Centre del Congelat – Dueñas, l’Exquisit, el forn Jaume i Vicenç (c/ Soledat), Carme Miranda, Petromiralles, Crisstine, Benzinera Berche, Viure Bé 2, el forn la Creu, Cistelleria Jaume Farrés, el bar Manel, bar Mercat 2, el forn Jaume i Vicenç (c/ Òdena), bar del Rec, els Molins, el Gat Vist, els Fogons, Casa Roure, Roset (c/ Roser, 3), el Cucurucú, Cal Llanes, el Cafè de la Plaça, Pastisseria Garriga, Vinnari, La Vinya, forn l’Avinguda, Meson del Abuelo, Celler, Figueres (av/ Pau Casals), el forn Jaume i Vicenç (c/ Florenci Valls), Bar Peña, Bar Mirasol, Gimnàs Cal Font, Cristalleria Carlos, Forn Pujó, Bar Ca la Nuri, el forn Jaume i Vicenç (Mirasol), Farmàcia Adzet (av/ Barcelona), Quatrepans, Cafeteria de l’Ateneu, ADN, el forn Jaume i Vicenç (c/ St Martí de Tous), Mercantil, Forn Jorba i Cal Bel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *