La Penya Blaugrana present a la llotja del Camp Nou

Coincidint amb el partit de lliga disputat aquest dissabte entre el FCBarcelona i el Rayo Vallecano, la Penya Blaugrana d’Igualada ha estat present a la llotja del Camp Nou, representada pel seu president.
Convidats pel responsable de la Comissió Social i de Penyes del FCB, Sr. Pau Vilanova, els membres de la Junta de la Federació Anoia-Penedès-Garraf de Penyes del FCB han assistit doncs a aquestes nobles dependències de l’estadi culé. Regularment el Sr. Vilanova convida a juntes de Federacions de penyes a la llotja del Camp Nou. Aprofitant aquesta invitació, els membres de la Junta de la Federació APG han pogut saludar al nou president Josep Ma. Bartomeu, i també a diverses de les personalitats de l’univers culé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *