Sopar col·loqui amb Toni Padilla , cap d’esports del diari ARA.cat

Pel dijous dia 27 de març, hem organitzat un sopar col·loqui amb el periodista esportiu i cap d’esports  del diari ARA.cat Toni Padilla.

Aquest sopar el farem a la Taverna de Cal Font, a les 21h. El preu del sopar és de 14€, i és imprescindible fer la corresponent reserva abans del dilluns dia 24 de març, a través del correu pbdigualada@gmail.com o bé al telèfon 653901395. En el moment de fer la reserva caldrà indicar si de segon plat es prefereix carn o bé peix.
L’especialitat del Toni Padilla és la mirada al context històric, cultural i social que envolta el món del futbol, amb un gran coneixement de la realitat en qualsevol racó del món. Podeu fer una ullada al seu més que recomanable blog Futbol Prossaic.
El nostre interès però serà el de situar-nos en el nostre país, i parlar del FCBarcelona en l’actualitat, en les seves vessants social i esportiva. El moment present i el futur que se’ns obre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *