Sorteig d’entrades de la Penya Blaugrana d’Igualada per la final de Copa

Iniciem el procés pel sorteig de les entrades que el FCB ha facilitat a la Penya Blaugrana d’Igualada per la final de la Copa, pendents encara de saber el número exacte (3 o bé 4).
Recordem que la final de Copa es disputarà a València el dimecres dia 16 d’abril contra el Reial Madrid. 

És condició indispensable inscriure’s per participar en aquest sorteig.
Per fer-ho podeu enviar un correu a pbdigualada@gmail.com o bé trucar al número de telèfon 653901395.
Per tant, el període d’inscripció comença avui mateix i s’allargarà durant una setmana fins el divendres dia 21 de març.
El sorteig es realitzarà al Punt De Trobada de la Penya Blaugrana d’Igualada del  Mercantil – La Sala coincidint amb la mitja part del partit de lliga entre el RMadrid i FCBarcelona, que es jugarà el proper diumenge 23 de març a les 21h. 

Es sortejaran les entrades de forma individual i amb l’extracció de boles numerades davant del públic assistent al nostre Punt De Trobada. No és indispensable ser present en el sorteig per ser el/la penyista agraciat/da, només cal haver-se inscrit dins del termini indicat.  A cada persona inscrita en el sorteig se li assignarà un número. Aquests números seran correlatius per ordre d’inscripció. La relació de números i penyistes inscrits serà públic en tot moment, en mans de la Junta directiva. S’informarà a cada penyista participant en el sorteig del seu número, i en el moment previ al sorteig es podrà novament consultar el llistat definitiu. Les entrades sortejades s’entregaran el dia 16 de març a València, dues hores abans de l’inici del partit, i no abans per tal d’evitar la seva revenda. Serà en aquest moment que s’abonarà l’import de l’entrada (a partir de 45€). 
Aquesta entrega és independent de que la persona agraciada vulgui desplaçar-se pel seu compte a Madrid o bé amb l’autocar que  la Penya Blaugrana d’Igualada organitzi, conjuntament amb la PB de Capellades i de Sant Vicenç de Castellet, per facilitar el desplaçament dels culés igualadins. 
El fet d’inscriure’s en el sorteig comporta l’acceptació de totes condicions sota les quals es regirà el sorteig. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *