Desplaçament a la final de Copa: autocar a València

Un cop efectuats el sorteig del FCBarcelona, entre els seus associats, i la nostra Penya, entre els penyistes, ja podem concretar la informació referent a l’autocar que organitzem, conjuntament amb els companys de la PB de Capellades, per anar a València, seu de la final de Copa.
Aquesta final es disputa el dimecres dia 16 d’abril (dimecres de setmana santa), a les 21h, a Mestalla.
El nostre autocar sortirà a les 10h del matí de l’estació d’autobusos d’Igualada, i té prevista l’arribada sobre les 17h a València. El retorn es farà immediatament després de la finalització del partit.
Farem parada a dinar a La Ràpita, a on tenim ja concretat un restaurant per dinar. Qui vulgui però, es pot espavilar per dinar pel seu compte.
L’import de l’autocar és de 40€ pels socis de la Penya Blaugrana d’Igualada, i de 45€ per a les persones no penyistes però que estiguin interessades també en el desplaçament.
Qui aprofiti l’opció de dinar en el restaurant habitual de les nostres parades a La Ràpita, que sàpiga que l’import és de 18€ (i inclou primer plat per picar -cloïsses, musclos, bunyols de bacallà, calamars a la romana,… -, de segon paella, postres, aigua i vi i finalment el cafè).
Per reserves i informació us podeu dirigir a l’adreça pbdigualada@gmail.com o bé al 938055117. Com bé podeu imaginar les places són limitades i per odre d’inscripció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *