Toni Padilla anima a participar de la vida social del Barça

Una cinquantena llarga de persones van assistir al sopar,organitzat per la Penya Blaugrana d’Igualada, amb el periodista Toni Padilla, responsable d’esports del diari ARA, a la Taverna de Cal Font.
A la sobretaula del sopar, Padilla va fer una interessant reflexió sobre el poder del soci del FCBarcelona a l’hora de prendre decisions, en comparació amb la majoria de clubs europeus de primera línia. De fet, Padilla va incidir en l’aspecte dels valors d’un club com el Barça pels seus socis, i en la importància de les sigles del FCB com una de les primeres marques globals. En aquest sentit, Padilla va explicar el naixement del “més que un club”, fent un repàs històric de la relació del Barça i Catalunya.
En la seva intervenció va valorar positivament els esforços de la Junta del FCBarcelona a l’hora d’explicar la proposta del nou Espai Barça, i va animar als socis a informar-se i a votar amb rigorositat aquest projecte.

Al voltant d’aquest projecte va haver-hi un animat debat, que va tancar valorant l’intercanvi d’opinions diverses i oposades que hi va haver, com un fet molt positiu a preservar. En concret, Padilla va valorar la importància de poder votar les decisions més importants del Club, i va posar de relleu que al seu parer “el projecte no està concretat i que queden serrells importants per decidir, com qui en serà l’arquitecte o les constructores del nou estadi”. De fet, el periodista va  reconèixer “que s’han de fer millores a l’estadi però creu que el projecte no és prou clar.
En aquest sentit, Padilla va comparar el projecte del Barça amb els principals clubs europeus, que també tenen sobre la taula propostes de reformes dels seus estadis o bé les han fet recentment.
En l’aspecte més esportiu, Padilla va assegurar que el FCBarcelona té sobre la taula quatre baixes de jugadors importants de l’actual plantilla, per fer caixa per a noves incorporacions que segur que seran al centre de la defensa, com també a la banda dreta i algun migcentre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *