Concertàs del’Orquestra Mitjanit pel 55è aniversari de la Penya Blaugrana d’Igualada


La Penya Blaugrana d’Igualada va celebrar  el seu 55è aniversari amb un concert gratuït amb l’Orquestra Mitjanit, que va ser tot un èxit de convocatòria. La Plaça Pius XII es va fer molt petita per cantar i ballar les cançons del grup, que va amenitzar la nit versionant els millors èxits de grups catalans, com Sau, Els Pets, Els Catarres, Sopa de Cabra, La Pegatina… Després de gairebé tres hores de concert, el punt i final va arribar amb l’himne del Barça i l’orquestra va felicitar la Penya pel seu 55è aniversari. El concert va ser organitzat juntament amb el Casal La Teixidora i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *