Tot a punt per començar la Lliga de Socis 2014

Un any més, la Penya Blaugrana d’Igualada participa a la Lliga de Socis amb un equip de futbol propi. La competició pel nostre equip comença demà dijous a les 23h al camp número 8 de la Ciutat Esportiva del FCBarcelona. Fins el dia 15 de juliol es disputarà la fase prèvia de la competició, que donarà pas als vuitens, quarts, semifinal i la desitjada final que es disputarà al Camp Nou el dissabte 19 de juliol.
Enguany el nostre equip el formen els següents jugadors: Francesc Xavier Planell Terron, Jose Maria Pages Carol, Ramon Garcia Singla, Joan Bosch Blanch, Jose Antonio Roldan Sanchez, Pau Ricart Roca, Alfredo Eirin Seoane, Oscar Torrents Rodriguez, Jaume Gabriel Bisbal, Juan Lozano Garcia, Jordi Riba Balcells, Alex Busquet Segura, Roger Rosich Candela, Angel Mayor Cortes, Oscar Pastor Gasco, Enric Asensio Batet, Joan Ramon Musarro Bosch, Jordi Asensio Escolar, Antoni Sendra Ros i Eric Ubals Cazorla

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *