La Penya Blaugrana d’Igualada va commemorar el seu 55è aniversari

Dissabte passat, la Penya Blaugrana d’Igualada va realitzar un sopar de commemoració del seu 55è aniversari. Un centenar llarg de penyistes van participar en la celebració, que va comptar també amb la presència del Sr. Xavier Ilincheta, directiu de la Comissió Social del FCB, i del Sr. Jordi Abellan, president de la Federació Anoia-Penedès-Garraf de Penyes del FCB.

Insígnies d’or 2014

Durant el sopar es va fer entrega de les insígnies d’or als penyistes Josep Massana, Josep Serra, Pere Soler i Joaquim Soler pels seus més de cinquanta anys de compromís amb l’entitat, i també les insígnies de plata als penyistes Martí Prat, Maria Riba, Manel Roca, Ramon Creus i Ramon Freixas pels seus més de vint-i-cinc anys d’associats.

Insígnies de plata 2014

Va amenitzar la cerimònia d’entrega de les insígnies, la coral Schola Cantorum, que va aprofitar l’esdeveniment per fer la presentació pública de l’himne de la Penya Blaugrana d’Igualada. L’autor d’aquest himne (lletra i música) és el Sr. Josep Maria Talló, membre de la Junta de la Penya Blaugrana, que ha volgut donar una rellevància especial a aquesta aniversari amb aquest “regal” que ha fet a l’entitat, que ha partit d’aquest moment ja disposa d’un himne oficial.

Schola Cantorum
La celebració d’aquest 55è aniversari es va tancar amb la presència de Jordi Rios, imitador de coneguts personatges al programa televisiu del Crackòvia.

Podeu accedir a les imatges del sopar al següent enllaç web

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *