L’equip de la Penya Blaugrana d’Igualada comença la fase final de la Lliga de Socis 2014

Aquest dijous dia 10 de juliol, l’equip de la Penya Blaugrana d’Igualada disputa el partit de quarts de final de la Lliga de Socis 2014 contra la Penya Blaugrana Joan Gamper. L’equip que guanyi el partit estarà a un pas de la final al Camp Nou del dissabte 19 de juliol.
La Penya Blaugrana d’Igualada ha superat la primera fase de la competició, en format lligueta, amb una nota molt alta com a campió de grup amb tots els partits guanyats (0-3 amb el San Ignacio, 0-2 amb La Palma i 1-4 amb la PB Sant Joan Despí), i amb 9 gols a favor i 1 gol en contra.

Pel que fa al trofeu Antoni Ramallets de porters menys golejats, el nostre porter Alfonso Eirin destaca en les primers posicions amb un sol gol encaixat.
I el trofeu de màxim golejador ve encapçalat pel nostre jugador Toni Sendra amb quatre gols.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *