Matinal esportiva de la Penya Blaugrana d’Igualada

Dissabte passat, es va realitzar el 3er campionat esportiu de la Penya Blaugrana d’Igualada al Xipreret. Va ser una matinal esportiva disputada en un bon ambient, que va començar a les 8h i es va allargar fins a les 14:30h, hora en la qual va finalitzar la final de la competició de futbol 7.
Els tres primers llocs en aquesta modalitat esportiva van ser per l’equip del Nabucco en primera posició, Penya Blaugrana d’Igualada en segona posició i Fe’l Cafè en tercera posició.
El trofeu “pitxixi” se’l va endur el davanter de la Penya Blaugrana d’Igualada Ricard Ballester.

Nabucco

Pel que fa  a la competició de bàsquet 3×3, en la categoria de sènior-veterans, els tres primers llocs van ser pels equips dels Oreo en primera posició, els Calamarset en segona posició i els OMC en tercera posició.

Oreo

En la categoria de premini-mini els guanyadors van ser els Superstars, els segons els Bascat i tercers Amics.

Superstars

Enhorabona als guanyadors! i gràcies a tots els equips participants. Comentar només que els guanyadors majors d’edat, equip Oreo de bàquet 3×3 i equip Nabucco de futbol 7, disposaran d’una matinal al Paintball Els Maquis, com a primer premi del campionat esportiu de la Penya Blaugrana d’Igualada.

Podeu veure la galeria d’imatges del campionat en aquest ENLLAÇ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *