La nova equipació del SEAteneu-PBI s’estrena aquest cap de setmana


Aquest dissabte 27 de setembre la nova equipació del SEAteneu-PBI s’estrenarà en la segona jornada de la competició coincidint amb la primera trobada com a local. El partit es disputarà al camp de futbol de “Les Comes” a les quatre de la tarda contra el FC Fàtima.
El nou equip, resultat de la fusió de les equipacions de l’Ateneu Igualadí i de la Penya Blaugrana d’Igualada, compta amb la majoria dels jugadors de la passada temporada, però amb noves incorporacions de jugadors joves que facilitaran una renovació gradual de la plantilla. L’objectiu d’aquesta temporada és la de lluitar per l’ascens de categoria, deixant enrere les darreres campanyes de l’equip, en les quals s’havia perdut el ritme competitiu.
Un altre aspecte de la unió d’esforços entre ambdues entitats, és el trasllat de les oficines de la Penya Blaugrana d’Igualada a l’Ateneu Igualadí, com una entitat més de les que acull l’Ateneu. Així mateix també s’ha fet efectiu el trasllat del punt de trobada de la Penya Blaugrana d’Igualada per veure els partits del Barça, que després de més de quatre anys establert al Mercantil, aquesta temporada inicia una nova etapa al pub de l’Acústic de l’Ateneu Igualadí. Per a inaugurar aquest punt de trobada, s’ha organitzat una trobada el diumenge 21 coincidint amb el partit de lliga que disputarà el FCBarcelona contra el Llevant a les 21h.

El SEAteneu-PBI manté la seva primera equipació arlequinada blanc i blava, i com a segona equipació lluirà la samarreta llistada blau i grana. Amb motiu de la fusió de les citades entitats, l’escut que lluiran les samarretes unifica els dos escuts en un mateix logotip. La nova samarreta també llueix la imatge dels patrocinadors de l’equipació que per aquesta temporada són: Tintaprint, Events i El Cafè de l’Ateneu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *