A la venda la loteria de Nadal de la Penya Blaugrana d’Igualada

 Ja tenim a punt la loteria de Nadal. Enguany volem tenir un record pel Tito Vilanova i el tenim present en les nostres paperetes.

A part dels col·laboradors i membres de la Junta, en tenim de distribuïda en diferents establiments col·laboradors, com són:
Cal Llanes; Bar Nou; Bar Cal Bel; Bar Tarragona; Bar Nexus; Fruita Pere Prat; TintaPrint; Cafè de l’Ateneu; Bar Capri; Cosantex; El Foment; Bodega Figueres; Rètols Planell; Roig Fotògraf’s; Pintures Rally; Ortopèdia Almenar; Gimnàs Dinàmic Sport; Llibreria Stock; Òptica Rodrigo; Pèl i Ploma; Cafeteria Montaner; Bar Peña; Forn Pujó; Restaurant Cor Verd; Art de la Llum; Farmàcia Secanell; La Botiga Roba d’Home; Llibreria Set Camins; Òscar Pastisser; Bon Tast; Mail Bústia Anoia i Jaume Noguera Fotografia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *