PSG-Barça: sorteig de carnets i punt de recollida de material humanitari

Coincidint amb el partit d’anada de Champions que disputaran el PSG i el FCBarcelona a París, el nostre PuntDeTrobada de l’Acústic de l’Ateneu acollirà diferents iniciatives.

Al la mitja part es farà el sorteig dels carnets de la PBIgualada pel partit de tornada al Camp Nou (dimarts 21 d’abril). En el sorteig hi poden participar tots els socis sèniors de la nostra entitat.
Si hi vols participar i encara no ets penyista, omple una butlleta d’alta i llestos!

I durant tot el partit hi haurà un punt d’informació i de recollida d’aliments de Creu Roja Anoia.
Farem recollida d’aliments per a infants (llet, galetes, cereals,…) i productes d’higiene personal i per la  llar (sabó cos, pasta de ents, esponges, raspalls de dents, sabó de plats, sabó de roba, …).

Aquesta iniciativa pretén donar resposta a les urgències alimentàries de les famílies més afectades per la crisis de la nostra comarca. Es vol sensibilitzar a tots els socis i sòcies de la situació que estan patint persones molt properes a nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *