L’equip de Futbol 7 de la Penya Blaugrana d’Igualada es classifica pel playoff de la lliga del Patronat d’Esports d’Igualada.

Un cop finalitzada la fase regular de la lliga de futbol 7 del Patronat d’Esports d’Igualada, l’equip de la Penya Blaugrana d’Igualada ha quedat en tercera posició. Automàticament passa a disputar el playoff final de la lliga, i que es jugaran el dimarts 7 de juliol (les eliminatòries de semifinals) i el dijous 9 de juliol (tercer i quart lloc a les 21h i primer i segon a les 22h) , al camp de futbol de dalt de Les Comes. 
El nostre equip de la Penya Blaugrana jugarà la seva eliminatòria aquest proper dimarts a les 22h.
Animeu-vos i veniu a veure el desenllaç de la lliga!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *