La Penya Blaugrana d’Igualada a la Lliga Soci 2015

Dilluns al vespre, a la Ciutat Esportiva, va començar una nova edició de la Lliga de Socis amb els primers partits de la competició. Els primers en obrir la Lliga van ser els de la categoria de veterans, amb la disputa d’un total de sis partits. Els 12 equips estan dividits en els tres grups anomenats Wembley, Roma i Berlín, en el que és una clara referència als indrets on el Barça ha guanyat la Lliga de Campions.

Gràceies a una primera victòria per 2 a 6, la PB Igualada, juntament amb  La Palma, encapçala la classificació del grup Wembley un cop jugada la primera jornada. Sant Ignasi i Nou Camp de la Farga comparteixen el liderat del grup Roma, i el grup Berlín està liderat per la PB Joan Gamper i l’equip V10.

I dimarts va ser el torn de la competició sènior de la Lliga de Socis, en què a partir de les 8 del vespre els equips van començar a jugar els seus primers partits. El grup Wembley està encapçalat per l’Esquerra de l’Eixample i Masia FC, el Roma està liderat per Una grana que viu per tu i Foc, i el grup Berlín té com a líders Golfistes FC i Dream Trí.

La Lliga de Socis durarà tres setmanes i finalitzarà el diumenge 19 de juliol amb les finals que es jugaran a la gespa del Camp Nou.

En l’edició passada el nostre equip de la Penya Blaugrana d’Igualada es va proclamar campió en la categoria de veterans.

L’equip d’enguany està format pels següents jugadors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *