Balanç de l’onzena edició de les 12 hores de futbol-7 de l’Ateneu-Penya Blaugrana

La 11a edició de les 12 hores de Futbol-7 de la S.E.Ateneu-Penya Blaugrana Igualada, celebrada el passat 18 de juliol a Les Comes, es va tancar amb la victòria  de la U.D.Montserrat en una gran final contra el Bar Simon que es va resoldre  3 a 2, culminant així un molt bon torneig.
Aquesta edició va comptar amb la presència de 13 equips repartits en dos grups, que jugaven en format de lligueta, passant a la fase final els quatre primers classificats de cada grup. Aquesta es disputava en eliminatòries directes des de quarts de final fins a arribar a la gran final.
A part del campió, U.D.Montserrat, i els sots-campió, Bar Simon, també van ser premiats el mateix U.D.Montserrat com a equip més golejador, el Zouhir Team com a equip menys golejat i el jugador Alex Llanas com a millor jugador de la final.

L’organització vol agrair la participació de tots els equips, tant als de la comarca com als de fora, i sobretot  l’esportivitat mostrada al llarg de tot el torneig.
És un orgull comptar amb la presència de tots ells i esperem retrobar-nos en la propera edició.
Cal destacar el caire social i solidari del torneig, ja que l’organització va situar punts de recollida d’aliments per al Banc de Queviures d’Igualada i va destinar el 10% dels beneficis del torneig a aquesta causa solidaria.

La S.E.Ateneu-Penya Blaugrana Igualada està molt satisfeta amb els més de 50 quilos d’aliments recollits ja que demostren la importància del torneig, no només a nivell esportiu sinó també social i solidari.

En darrer lloc agrair la col·laboració desinteressada de Supermercat Sebastian, Punto Blanco i Forn Alemany i el suport del Patronat d’Esports d’Igualada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *