Diumenge a la final de Lliga del Soci 2015!!

Foto @JordiVidalConejo
Per segon any consecutiu, l’equip  de la Penya Blaugrana d’Igualada jugarà la final de Lliga del Soci, en categoria veterans, contra l’equip de La Farga,  en el qual hi juga el conegut periodista esportiu Xavi Torres.
Els quatre equips semifinalistes s’han emparellat a l’inversa de l’any passat, i l’equip igualadí ha superat al de La Palma, i s’ha plantat novament a la final del campionat.
La final es disputarà aquest diumenge, l’endemà de la jornada electoral, al Camp Nou, a les 10:30h. Una vegada més, molts somnis i il·lusions es fan realitat en aquest preciós escenari que és l’estadi blaugrana. Més enllà del resultat de diumenge, felicitats jugadors de la Penya Blaugrana d’Igualada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *