Col.laboració de les 12h de futbol7 de l’Ateneu-Penya Blaugrana d’Igualada amb el Banc de queviures.

Coincidint amb l’onzena edició del torneig de les 12h de futbol7 que va organitzar el club del SE Ateneu-Penya Blaugrana d’Igualada, es va realitzar una recapta d’aliments pel Banc de queviures d’Igualada. Concretament es van recaptar més de 50 quilos d’aliments, i l’organització va destinar el 10% dels beneficis del torneig també al Banc de queviures. A part, un dels patrocinadors del torneig, Supermercats Sebastian també va fer una aportació en espècies a la mateixa causa.
Amb aquesta iniciativa, es va voler donar un caire solidari al torneig, aportant una col·laboració efectiva a l’important tasca que desenvolupa el Banc de queviures amb les persones més desfavorides de la nostra societat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *