Autocar al Camp Nou per la propera temporada: abonament al servei

A tres setmanes de l’inici de la lliga 2015/2016, us informem del servei d’abonament a l’autocar al Camp Nou.

La Penya Blaugrana d’Igualada organitza un autocar al Camp Nou per tots els partits de lliga que s’hi disputen, i també pel de Champions. Pel que fa a la Copa, s’organitza autocar per la semifinal, en cas d’arribar-hi.
El preu del servei d’autocar és de 10€ pels membres de la Penya Blaugrana, i de 15€ per les persones no penyistes. Igualment tenim preus especials pels infants: els socis júniors de la Penya Blaugrana tenen el servei gratuït, i els no associats entre 8 i 15 anys paguen 5€. És imprescindible però fer la corresponent reserva de plaça al 653901395 (Enric).

Per les persones que habitualment utilitzen aquest servei, tenim previst un abonament de temporada, i que amb un cost de 160€ serveix per ser utilitzat en tots els autocars al Camp Nou que organitzem. Per tant, només que es faci servir en 17 dels 20 partits de lliga que es disputen al Camp Nou (sense ni preveure Champions i Copa), l’abonament ja surt a compte.
Si esteu interessats en adquirir l’abonament a l’autocar al Camp Nou, només cal que ens ho feu saber a pbdigualada@gmail.com o tucant al 938055117.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *