Tot a punt pel partit solidari de dimecres, Barça – Villanovense

Des de la Penya Blaugrana d’Igualada ja ho tenim tot a punt per una nova edició del partit solidari, en el qual la nostra entitat facilita entrada i desplaçament al Camp Nou a persones de col·lectius especials o en risc d’exclusió social.
Aquesta iniciativa s’engloba dins la cinquena Diada del Soci Solidari, en la qual el FCBarcelona allibera els abonaments dels seus associats per tal de posar a disposició d’entitats, ONG’s i col·lectius varis aquestes entrades.
Enguany hem col.laborat amb la Fundació i Taller Àuria, amb l’Associació per la Rehabilitació de Persones amb Malaltia Mental de l’Anoia, el Club AIDAR, el Casal de Joves del Centre, Futbol i Valors Igualada, Creu Roja i Associació MPS.
També hem gestionat la sol·licitud d’entrades per l’IES Mercader.

Contents de ser útils a aquestes entitats, desitgem de tot cor que aquest sigui un gran dia per a moltes persones que tenen difícil l’accés al Camp Nou en un partit qualsevol de temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *