Solidaritat al Camp Nou


En el marc de la cinquena edició de la Diada del Soci Solidari endegada pel FCBarcelona, la Penya Blaugrana d’Igualada ha fletat dos autocars al Camp Nou per veure el Barça-Villanovense de setzens de la Copa. 

La particularitat d’aquests autocars és el fet que per tercer any la Penya Blaugrana d’Igualada facilita anar al Camp Nou a col·lectius especials igualadins amb risc d’exclusió social. Enguany hi han participat la Fundació Privada Àuria, el Club Aidar de salut mental, el Joves del Centre Obert, Creu Roja Anoia i els joves que participen el programa del Patronat d’Esports “Futbol i Valors”. També s’han distribuit entrades a l’Associació MPS.
Així doncs, unes cent-cinquanta de persones han gaudit de la pluja de gols que el Barça va marcar al Villanovense, i la possibilitat de veure alguns jugadors que normalment no disposen de gaires minuts en partits oficials. Més enllà del terreny de joc, el protagonisme també era a la graderia, a on un públic no habitual s’ho va passar d’allò més bé, cridant, animant i fent l’onada.
Enguany diferents factors han fet possible que l’assistència al Camp Nou hagi estat la més alta de les cinc edicions de la Diada del Soci Solidari que s’han realitzat. El primer un horari més racional, amb l’inici del partit a les 20h, i després també la iniciativa “Tots som solidaris” del FCBarcelona que ha alliberat tots els abonaments dels socis per aquest partit.


A part doncs del propi FCBarcelona, cal agraïr també la predisposició de Creu Roja a facilitar-nos les entrades necessàries. I als voluntaris de la nostra entitat que s’encarreguen de l’organització i el transport gratuït dels col·lectius anteriorment mencionats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *