La Penya Blaugrana d’Igualada participa en campanya en favor dels refugiats «Tant se val d’on venim»

El FC Barcelona, a través de la seva Fundació i de l’Àrea Social, en col·laboració amb la Creu Roja, impulsa la campanya ‘Tant se val d’on venim’ en favor dels refugiats arribats a Europa

Sota el nom ‘Tant se val d’on venim’ el club blaugrana realitza una iniciativa formada per tot un conjunt d’accions que pretén donar resposta a la crisi de refugiats que està vivint Europa des del passat estiu. Una situació d’emergència que ha fet que hagin arribat al continent europeu 300.000 persones provinents de països en situació de conflicte i que segons previsions d’ACNUR es preveu que el nombre de refugiats depasi els 2 milions.

La campanya solidària impulsada pel FC Barcelona, a la qual s’han sumat tots els estaments del Club, es basa en tres eixos d’actuació:
– Recaptació de fons
– Sensibilització social
– Integració amb els afectats per la crisi migratòria

El Barça busca la implicació de tota la massa social (socis, penyistes, seguidors de les xarxes socials, espònsors…). Aprofitant la força mediàtica del Club es demana als seus seguidors que col·laborin fent una donació econòmica que anirà destinada a la Creu Roja, entitat internacional experta en aquest tipus de situacions i que gestionarà els diners recaptats per atendre les necessitats de la població refugiada.

A més de la col·laboració a través de les aportacions econòmiques, el FC Barcelona treballa intensament perquè sigui una campanya de sensibilització, amb la implicació dels esportistes del Club per conscienciar la societat de la importància de trobar solucions per pal·liar la greu situació dels refugiats.

I finalment el Club busca ser un vehicle d’integració per als nouvinguts. I és que segons les previsions provisionals de la Generalitat de Catalunya, podrien arribar més de 3.000 refugiats a Catalunya en els pròxims mesos. Per això es col·laborarà amb la Confederació de Penyes per organitzar accions per recaptar diners i sobretot, facilitar la integració dels refugiats en el territori.

Així doncs, la Penya Blaugrana d’Igualada col·labora en el recapte a través de tres punts de recollida d’aportacions econòmiques per mitjà de tres guardioles situades en tres punts habituals de trobada dels nostres associats: al Punt de Trobada de l’Acústic Taverna de l’Ateneu Igualadí, al Roig Fotògraf’s i a la Cafeteria de l’Ateneu Igualadí.

+info: http://www.fcbarcelona.cat/fcbrefugiats?_ga=1.229039508.963204602.1432562343ç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *